Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Lavanda alba (Lavandula angustifolia Alba) de 25cm

1 stars: 1.00 din 1 pareri

161 lei Lei
Cod produs
48
Out Of stock
Descriere
Lavanda alba (Lavandula angustifolia 'Alba') de 25cm la ghiveci de 0.7L. Lavanda alba este o varietate de lavanda perena cunoscuta pentru frumoasele sale flori albe si pentru uleiul esential extras din acestea.

Planta de lavanda 'Alba' ajunge la o inaltime de aproximativ 100cm si o latime de 100-150 cm, formand un arbust mic, compact si dens. Frunzele sunt inguste, lineare si argintii, iar florile apar in timpul verii, fiind de culoare alba si avand un parfum dulce si revigorant. Aceasta varietate de lavanda este adesea folosita pentru a crea granite, borduri sau pentru plantarea in ghivece. Soiul  de Lavanda Alba infloreste de 2 ori pe an: in Iunie si Septembrie. Perioada cat timp sta inforita este de o luna. Dupa aceea, pentru o crestere puternica in grosime si pentru a se dezvolta rapid tufa de lavanda trebuie tunsa la 30-40 cm deasupra solului. Pentru a se uni complet tufele trebuiesc plantate la 40 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Ingrijire si Plantare.

Lavanda alba se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Lavanda alba se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura