Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Lavanda albastra-violet Munstead de 25cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

157 lei Lei
Cod produs
50
Out Of stock
Descriere
Lavanda albastra-violet (Lavandula angustifolia 'Munstead) de 25cm la ghiveci de 0.7L. Lavanda Munstead este o varietate populara de lavanda originara din Anglia. Este cunoscuta pentru parfumul sau dulce si intens, precum si pentru florile sale de culoare albastru-violet, care se dezvolta intr-un ciorchine dens si atragator.

Aceasta varietate de lavanda este preferata de gradinarii amatori si profesionisti datorita frumusetii sale si usurintei de ingrijire. Este o planta perena cu frunze verzi inchis, carnoase si aromatice. Lavanda Munsted ajunge la inaltimea aproximativa de 80-100cm si latimea de 150 cm. Soiul de Lavandula Munstead infloreste o data pe an: in Iunie-Iulie. Perioada cat timp sta inforita este de o luna. Dupa aceea, pentru o crestere puternica in grosime si pentru a se dezvolta rapid tufa de lavanda trebuie tunsa la 30-40 cm deasupra solului. Dimensiunile inflorescentelor sunt de 20-30 cm si emana un parfum puternic. Pentru a se uni complet plantele de lavanda trebuiesc puse la 40 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Ingrijire si Plantare.

Lavanda albastra-violet Munstead se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.

Lavanda albastra-violet Munstead se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura