Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Lavanda albastra Dwarf Blue de 25 cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

157 lei Lei
Cod produs
49
Out Of stock
Descriere
Lavanda albastra (Lavandula angustifolia Dwarf Blue) de 25cm la ghiveci de 0.7L. Lavanda albastra este o varietate pitica de lavanda, ideala pentru gradinile mici sau pentru borduri. Aceasta planta perena produce flori mici si delicate, de culoare albastru-violet, care emana un parfum placut si intens.

Lavandula angustifolia Dwarf Blue creste pana la o inaltime de aproximativ 80-100 de centimetri si are frunze mici si subtiri, de culoare gri-verde. In general, aceasta varietate de lavanda este rezistenta la seceta si prefera solul bine drenat, dar poate tolera si solurile mai umede daca au o buna aerisire. Soiul de Lavandula angustifolia Dwarf Blue infloreste de 2 ori pe an: in Iunie si Septembrie. Perioada cat timp sta inforita este de o luna. Dupa aceea, pentru o crestere puternica in grosime si pentru a se dezvolta rapid tufa de lavanda trebuie tunsa la 30-40 cm deasupra solului. Dimensiunile inflorescentelor sunt de 20-30 cm si emana un parfum puternic. Pentru a se uni complet plantele de lavanda trebuiesc puse la 40 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Datorita dimensiunii sale reduse, Lavandula angustifolia Dwarf Blue poate fi cultivata in ghivece si este o alegere populara pentru balcon si terase. De asemenea, este folosita pentru a decora granitele, ca planta de bordura sau pentru a accentua anumite zone din gradina.

Ingrijire si Plantare.

Lavanda albastra Dwarf Blue se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare: Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Lavanda albastra Dwarf Blue se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura