Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Iasomie alba cu flori duble de 20-25cm la ghiveci

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Foarte frumoasa și destul de mare - Alina F.


18 lei Lei
Cod produs
132
Out Of stock
Descriere
Iasomie Philadelphus 'Schneesturm' de 20-25cm la ghiveci de 0,5L. Iasomia Schneesturm cunoscuta si sub numele de "Floare de portocal", este un arbust frumos, cu frunze verzi inchis, lucioase si flori albe, parfumate, cu diametrul de aproximativ 2,5 cm. Acest arbust infloritor face parte din familia Hydrangeaceae si poate creste pana la o inaltime de aproximativ 2 metri si o latime de aproximativ 1,5 metri.

Ingrijire si Plantare.

Iasomia Schneesturm se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Iasomia Schneesturm  se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura