Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Lavanda Hidcote de 20-25cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

167 lei Lei
Cod produs
213
Out Of stock
Descriere
Lavanda Hidcote de 20-25 cm la ghiveci de 0.7L. Lavandula Hidcote este cunoscuta pentru floritele sale bogate, de un mov intens si vibrant, care creeaza un spectacol impresionant in gradina. In plus, aceasta varietate de lavanda emite un parfum seducator, cu note subtile de lamaie si menta, ce adauga un plus de relaxare si prospetime in jurul sau. Frunzele sale de un verde inchis formeaza un covor vegetal placut, iar tulpinile sale robuste ii confera rezistenta la vant si intemperii. Lavanda Hidcote poate atrage polenizatori precum albinele si fluturii, aducand viata si miscare in gradina ta.

Dimensiuni:

Lavandula Hidcote poate atinge o inaltime de aproximativ 60-100 cm, cu o latime de 60 cm. Aceste dimensiuni moderate fac din ea o alegere ideala pentru spatii mici sau chiar pentru a fi plantata in ghivece si containere decorative, oferindu-ti flexibilitate in aranjarea gradinii tale. Distanta minima de plantare este de 50cm.

Ingrijire si Plantare.

Lavanda Hidcote poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Lavanda Hidcote se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura