Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Taxus (Tisa) Hilli de 25cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
56
Out Of stock
Descriere
Taxus Hilli de 25cm la ghiveci de 0,7L.

Taxus Hilli este o planta conifera ornamentala foarte populara in gradinile din intreaga lume. Este o varianta compacta  cu o crestere mai lenta si un port pitic, care o face perfecta pentru utilizarea in amenajari peisagistice, inclusiv in ghivece si jardiniere. Taxus Hilli atinge inatimea de 2-3 metri si latimea de 0,6 metri la maturitate. Distanta minima de plantare pe acelasi rand este de 50cm.

Taxus Hilli este cunoscuta si sub numele de tisa japoneza si se remarca prin frunzele sale dese si de un verde intens, care rezista pe tot parcursul anului. Aceasta planta poate fi cultivata cu usurinta in zone cu clima temperata, precum si in soluri neutre sau usoare. In plus, este o planta toleranta la seceta si care poate fi usor intretinuta.

Taxus Hilli este o alegere excelenta pentru cei care cauta sa adauge un element de verdeata si frumusete in gradina sau curtea lor. De asemenea, datorita cresterii sale lente, poate fi utilizata cu succes si in amenajari cu forme geometrice, cum ar fi topiary sau gard viu.

Ingrijire si Plantare.

Taxusul Hilli se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Taxusul Hilli se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura