Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Taxus Hicksii de 80cm la ghiveci de 3L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

425 lei Lei
Cod produs
153
Out Of stock
Descriere
Taxus Hicksii de 80cm la ghiveci de 3L. Taxus media 'Hicksii' este o specie de tisa cu frunzis decorativ, originara din Europa si Asia cu o crestere lenta, care poate ajunge pana la 3-6 metri inaltime si aproximativ 1-2 metri in latime.

Frunzele sale sunt de culoare verde inchis si au o forma aciculara, iar ramurile sunt dense si rigide, ceea ce o face o alegere populara pentru garduri vii, sculptura ornamentala si pentru a crea margini de gradina. O caracteristica speciala din punct de vedere a-l atractivitatii este aparitia fructelor la finalul lui August. Acestea au forma unor bobite si culoarea rosiatica si nu sunt comestibile.

Ingrijire si Plantare.

Taxusul Hicksii se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Taxusul Hicksii se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.

.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura