Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tisa-Taxus vertical Robusta de 20cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165 lei Lei
Cod produs
116
Out Of stock
Descriere
Taxus vertical baccata Robusta de 20cm la ghiveci de 0,5L.Cu siguranta, daca sunteti in cautarea unei plante verzi pentru a oferi un plus de viata si eleganta spatiului dvs. exterior, Taxus baccata 'Fastigiata Robusta' este o alegere excelenta. Aceasta planta frumoasa si masiva face parte din familia taxus si este cultivata pentru frunzele sale dense si verzi, precum si pentru formele sale sculptate.

Taxus baccata 'Fastigiata Robusta' are un aspect compact, cu ramuri care cresc in sus, ceea ce o face sa fie ideala pentru a fi plantata in grupuri pentru a crea o bariera verde naturala. Aceasta planta poate creste pana la 8 metri inaltime, cu o latime de 2 metri, astfel incat poate acoperi rapid orice spatiu pe care doriti sa-l protejati sau sa-l decorati.

Ingrijire si Plantare.

Taxusul vertical Robusta se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Taxusul vertical Robusta se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura