Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Taxus columnar Hicksii de 20 cm la ghiveci

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Frumos - Florea M.


167 lei Lei
Cod produs
115
Out Of stock
Descriere
Taxus columnar Hicksii de 20 cm la ghiveci de 0,5L. Taxus Hicksii este o tisa ornamentala populara pentru gardurile vii si gradinile peisagistice. Aceasta specie de tisa are un aspect dens si compact, cu frunzis verde inchis lucios pe tot parcursul anului.

Taxus media Hicksii este un arbust cu crestere lenta, cu o forma conica bine definita si o inaltime potentiala de pana la 3-4 metri si latimea maxima : 1 - 2 m.  In primavara, acesta produce conuri de polen galben inchis si apoi in toamna produce conuri de seminte rosii atractive.

Ingrijire si Plantare.

Taxusul columnar Hicksii se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Taxusul columnar Hicksii se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura