Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Kiwi geneva de 25cm la ghiveci

4 stars: 3.75 din 4 pareri
  • Planta inmugurita ,ambalată corespunzator ,mu - Gherghina M.


202 lei Lei
Cod produs
208
Out Of stock
Descriere
Kiwi geneva Actinidia deliciosa Geneva de 25cm la ghiveci de 0.7L. Acest soi este cunoscut pentru productia sa bogata de fructe delicioase. Planta de kiwi geneva are un aspect viguros, cu tulpini flexibile si frunze mari si verzi inchise. Ea necesita un suport solid, cum ar fi un gard sau un pergola, pentru a se rasuci si a se dezvolta corespunzator. La maturitate are inaltimea de 4-6 metri si latimea de 1,5 metri. Kiwi geneva are nevoie de polenizator mascul, un exemplu ar fi kiwi Weiki.

Fructele de kiwi geneva sunt de marime medie pana mare, cu coaja bruna si paroasa si o pulpa verde suculenta. Ele au un gust dulce si aromat, fiind bogate in vitamine, minerale si antioxidanti benefici pentru sanatate.

Ingrijire si Plantare.

Kiwi Geneva se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Kiwi Geneva se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
3.75 out of 5based on 4 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura