Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Buxus globular Faulkner de 20cm la ghiveci

2 stars: 2.00 din 2 pareri

144 lei Lei
Cod produs
78
Out Of stock
Descriere
Buxus globular Faulkner de 20cm la ghiveci de 0,7L. Buxus Faulkner, cunoscut sub numele de "buxus japonez Faulkner", este un arbust vesnic verde, compact si lent crescator, foarte apreciat in gradinarit pentru frumusetea si usurinta sa de intretinere. Este o varietate de buxus care formeaza o tufa densa, cu frunze mici, ovale si lucioase, de culoare verde inchis. Ritmul de crestere este de 20 cm pe an ajungand la 1.2 metri in inaltime si 90-100 cm in latime la maturitate. Daca doriti formarea de gard viu se planteaza la 80 cm unul fata de cealalt.

Buxus Faulkner este o planta ideala pentru gardurile vii, borduri, arbusti de fundal sau chiar pentru plantele in ghiveci. Este rezistent la inghet si nu necesita tundere frecventa, ceea ce il face o alegere populara pentru gradinarii care cauta o planta deosebita, dar usor de intretinut.

Daca doriti sa adaugati o nota de eleganta si rafinament gradinii dumneavoastra, Buxus Faulkner este o alegere excelenta, care va aduce un plus de frumusete si culoare in orice peisaj.

Ingrijire si Plantare.

Buxusul globular Faulkner se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Buxusul globular Faulkner  se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura