Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Goji Korean de 20cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

192 lei Lei
Cod produs
243
Out Of stock
Descriere
Goji Korean Lycium barbarum Korean de 20 cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este un arbust peren cu un aspect viguros, care poate ajunge la inaltimi de pana la 3 metri si latimea de 2 metri. Tulpinile sale sunt ramificate si lemnoase, iar frunzele sale sunt de obicei de culoare verde-argintie, lanceolate si dispuse in perechi. Flori: Planta produce flori mici, de culoare mov sau violet, care se dezvolta in grupuri sau in axilele frunzelor.

Fructe: Fructele Lycium barbarum korean sunt cele mai notabile caracteristici ale plantei. Acestea sunt mici, de aproximativ 1-2 cm in lungime, de forma ovala si de obicei de culoare rosie sau portocalie. Fructele sunt adesea folosite in medicina traditionala asiatica si in bucataria asiatica pentru gustul lor dulce si proprietatile lor nutritive. Fructele de goji se coc din Iunie pana in Septembrie.

Beneficii pentru sanatate: Fructele de Lycium barbarum korean sunt cunoscute pentru continutul lor bogat in antioxidanti, vitamine si minerale, cum ar fi vitamina C, vitamina A, fierul si zincul. Acestea sunt considerate a avea potentialul de a sprijini sistemul imunitar, de a imbunatati vederea si de a promova sanatatea generala.

Ingrijire si Plantare.

Gojiul korean se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Gojiul Korean se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura