Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Dracila taratoare rosie de 15-20cm la ghiveci

1 stars: 1.00 din 1 pareri

15 lei Lei
Cod produs
35
Out Of stock
Descriere
Dracila Taratoate rosie(Berberis thunbergii 'Red Carpet') de 15-20 cm la ghiveci de 0.7L. Dracila taratoare rosie cunoscuta si sub numele de capsunarita japoneza, este o planta ornamentala cu frunze cazatoare ce apartine familiei Berberidaceae. Aceasta planta este originara din Asia si are o inaltime de aproximativ 60-80 de centimetri si o latime de 150- 200 de centimetri. Distanta minima de plantare pe acelasi rand este de 120 cm.

Berberis thunbergii 'Red Carpet' este o planta decorativa foarte populara in gradini, datorita frunzelor sale atragatoare si a aspectului compact si dens. Frunzele sale sunt mici, de forma ovala, de culoare verde inchis si au margini zimtate si aspre. Toamna, frunzele se coloreaza intr-un rosu aprins, oferind un spectacol vizual impresionant.

Berberis thunbergii 'Red Carpet' este, de asemenea, o planta foarte versatila si poate fi utilizata in diferite scopuri. Ea poate fi plantata ca planta de gard viu sau ca planta decorativa in gradina. Fructele sale sunt comestibile si sunt adesea folosite in medicina traditionala pentru proprietatile sale antifungice si antibacteriene.

Ingrijire si Plantare.

Dracila taratoate rosie se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Dracila tratoate rosie se trimit catre dvs in ghiveci puse in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura