Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Trandafir alb €ťRosa White€ť de 20cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

183 lei Lei
Cod produs
238
Out Of stock
Descriere
Trandafir alb Rosa White de 20cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este o varietate spectaculoasa de trandafir apreciat pentru frumusetea sa vibranta si parfumul imbietor. Rosa White este o specie care face parte din familia Rosaceae si este una dintre cele mai populare flori cultivate din lume. Trandafirul alb se remarca prin flori mari si bogate, in nuante intense de alb stralucitor, care atrag privirile si adauga un strop de caldura si energie in gradini si peisaje. Inflorescentele sale abundente apar pe tot parcursul sezonului de inflorire, oferind un spectacol continuu de frumusete.

Acest trandafir are o crestere viguroasa si poate atinge o inaltime de aproximativ 120-150 de centimetri, cu o raspandire de aproximativ 60-75 de centimetri. Cu o forma compacta si ramuri bine ramificate, Rosa White poate fi plantata atat in ghivece, cat si direct in gradina, fiind potrivita pentru a crea borduri vii si a marca limitele spatiilor verzi. Perioada de inflorire este din Iunie pana la finalul lui August.

Ingrijire si Plantare.

Trandafirul alb se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Trandafirul alb se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura