Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Buxus verde cu galben Aureovariegata de 25cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

148 lei Lei
Cod produs
10096
Out Of stock
Descriere
Buxus verde cu galben (Buxus sempervirens 'Aureovariegata') de 25 cm la ghiveci de 0,7L. Buxusul bicolor este un arbust decorativ cu frunze perene, cunoscut si sub numele de buxus cu frunze variegate aurii. Acest arbust face parte din familia Buxaceae si este popular datorita aspectului sau atractiv si a utilizarii frecvente in gradini sau pentru borduri.La maturitate ajunge la inaltimea de 2-3 metri si latimea de 1,5 metri. Distanta minima de plantare pentru a forma gard viu este de 1,3 metri

Frunzele sale ovale sunt stralucitoare, cu o combinatie de nuante de verde si galben, ceea ce confera un aspect deosebit de decorativ. In timpul primaverii, acestea devin si mai stralucitoare si mai intense in culori. Este o planta rezistenta si usor de intretinut, putand fi utilizata pentru a crea garduri vii sau pentru a contura diferite elemente arhitecturale.

Buxus sempervirens 'Aureovariegata' prefera un sol umed, bine drenat si un loc cu expunere partiala la soare sau umbra. Este o planta toleranta la intemperii si poate fi crescuta in multe zone climatice. In plus, datorita cresterii sale lente, arbustul poate fi usor modelat si mentinut la dimensiunea dorita prin tundere regulata.

In concluzie, daca esti in cautarea unui arbust decorativ si usor de intretinut, Buxus sempervirens 'Aureovariegata' poate fi alegerea potrivita pentru gradina ta.

Ingrijire si Plantare. Buxusul bicolor se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Buxusul bicolor se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura