Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tufe Buxus 35-50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7 lei Lei
Cod produs
32
Out Of stock
Descriere
*in pozele 1 si 4 este buxus-ul asa cum il trimitem *in pozele 2 si 3 este buxus anul 2 Buxus Semprivens ( Cimisir) de 35-50 cm cu pamant la radacina. Acesta este o planta de culoare verde care ramane asa pe tot parcursul anului, de talie mica ajungand la 2-3 metri in inaltime si care necesita udari minime. Se poate tunde oricand pentru a-i oferi forma dorita. Pentru a forma gard viu trebuiesc plantate la 40-50 cm. Rezista pana la temperature de -35/ -40 grade.

Mod si timp pentru plantat.

Buxus Semprivens se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.

Mod de livrare:

Echipa Plantland.ro va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, Buxus Semprivens se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura