Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Goji (Lycium barbarum) de 25-35cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

167 lei Lei
Cod produs
102
Out Of stock
Descriere
Goji (Lycium barbarum) de 35cm la ghiveci de 0,5 L. Goji, cunoscut si sub numele de fructul lui Wolf, este o planta originara din China, Tibet si Mongolia, cunoscuta pentru proprietatile sale medicinale si nutritive. Este un arbust decorativ cu frunze subtiri, floricele mov si fructe rosii ovale sau alungite, care cresc in grupuri.

Fructele de goji sunt bogate in antioxidanti, vitamine si minerale, iar consumul lor este asociat cu beneficii pentru sanatatea ochilor, a pielii si a sistemului imunitar. Planta este usor de crescut si se poate cultiva atat in ghivece, cat si in gradina. Lycium barbarum prefera solurile bine drenate si locurile insorite sau semiumbrite. Este o planta rezistenta la seceta si la temperaturi scazute, ceea ce o face ideala pentru gradinile din zonele cu climat temperat. Inatimea acestui arbust poate atinge de la 2 pana la 4 m si formeaza tufe bogate si viguroase. Pentru a beneficia de proprietatile sale medicinale si nutritive, fructele de goji pot fi consumate crude sau uscate, adaugate la smoothie-uri, cereale sau prajituri.

Ingrijire si Plantare.

Goji se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Goji se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura