Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Trandafir Paul Noel la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

173 lei Lei
Cod produs
241
Out Of stock
Descriere
Trandafir Paul Noel de 20cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este cunoscut pentru florile sale elegante si mari, cu petale de un roz delicat, imbinate cu nuante subtile de alb. Aceasta combinatie irezistibila de culori ii confera un aspect rafinat si romantic, perfect pentru a crea atmosfera potrivita in gradina ta. Parfumul sau suav si dulceag adauga o nota de farmec si rafinament intregii experiente. Acest trandafir incantator infloreste generos pe toata perioada verii si pana la inceputul toamnei, oferindu-ti bucuria unor flori frumoase si proaspete de-a lungul intregului sezon.

Dimensiuni:

Trandafirul Paul Noel poate atinge o inaltime de aproximativ 80-90 cm, cu o latime de 50-60 cm. Aceste dimensiuni moderate il fac potrivit pentru spatii mai restranse, dar si pentru gradini de diverse dimensiuni. Poti alege sa il plantezi in gradina, in ghivece sau sa-l folosesti pentru a crea aranjamente florale elegante si romantice.

Ingrijire si Plantare.

Trandafirul Paul Noel se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Trandafirul Paul Noel se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura