Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Salba verde cu galben Aureovariegata de 25 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
79
Out Of stock
Descriere
*in pozele 1 si 2 este ghiveciul de salba asa cum care il trimitem *in poza 3 este salba matura Salba verde cu alb ( Euonymus fortunei "Variegatus") de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvolta si ramifica puternic. Frunzele sunt simple de forma ovala si de culoare verde smarald cu margini albe neregulate.

Acest arbust este foarte ramificat avand culoarea verde si iarna si ce poate urca pe langa un perete. Euonymus ajunge pana la o inaltime de 30-50 cm. Anotimpul pentru inflorire este primavara. Pentru formarea de gard viu se planteaza la 40 cm unul fata de celalalt pe acelasi rand. (Pentru a crea un gard viu stufos puteti sa folositi si tuia Biota, Columna, Brabant

TOATE PLANTELE SE GASESC LA SECTIUNEA GARD VIU )

Mod si timp pentru plantat. Salba verde cu alb  nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra.

Se dezvolta fara probleme in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.  

Mod de livrare:

Echipa Plantland.ro va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 7-10 zile pana la urmatoarea udare. Fiind in ghiveci, Salba verde cu albse poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura