Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Menta la ghiveci de 15-25cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

153 lei Lei
Cod produs
277
Out Of stock
Descriere
Menta Mentha spicata de 15-25cm la ghiveci P9. Menta este o planta din ce in ce mai cautata in gradinile romanilor, datorita calitatilor sale de planta ornamentala, dar care este si comesibila. Aceasta emana pe tot parcursul anului miros caracteristic, produce flori mici si albe in Aprilie si Mai. De asemenea, menta proaspata poate sa fie folosita in salate, cocktailuri, ceaiuri, decoratiuni sau alte retete culinare. In plus, menta poate fi lasata la uscat. La maturitate ajunge pana la inaltimea de 30-60 cm si latimea de 40-50.

Mod si timp pentru plantat. Menta nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara probleme in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.

Mod de livrare: Echipa Plantland.ro va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 7-10 zile pana la urmatoarea udare. Fiind in ghiveci, Menta se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung plantele la dvs puteti sa o tineti si in ghiveci cu conditia sa ii fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura