Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Menta pisicii €¯Purrsian Blue €¯- 30 cm la ghiveci

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Am primit planta in ghiveci in stare foarte b - EVA Z.


157 lei Lei
Cod produs
253
Out Of stock
Descriere
Menta pisicii Nepeta faassenii Purrsian Blue de 30 cm la ghiveci de 0.7L. Aceasta este o planta perena captivanta, renumita pentru atractivitatea sa in gradini si peisaje fiind apreciata pentru frunzisul sau vibrant si capacitatea sa de a atrage pisicile si insectele polenizatoare.

Nepeta Purrsian Blue se remarca prin frunzisul sau de un verde intens care persista si pe timp de iarna, care emana un parfum placut de menta atunci cand este atins sau sfaramat. Menta pisicii are o crestere compacta, ajungand la o inaltime de aproximativ 50-80 de centimetri, cu o latime similara. Frunzisul dens si bogat formeaza un covor atractiv in gradina. De asemenea,  infloreste in timpul verii, dezvoltand flori mici de culoare albastru-lavanda.

Ingrijire si Plantare.

Menta pisicii Purrsian Blue poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Menta pisicii Purrsian Blue se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura