Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Cytisus Andreanus€¯ de 25cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

176 lei Lei
Cod produs
233
Out Of stock
Descriere
Cytisus Andreanus de 25cm la ghiveci de 0.7L.

Acesta este o varietate impresionanta de arbust ornamental cunoscut pentru florile stralucitoare si culorile sale vibrante. Aceasta specie face parte din familia Fabaceae si este originara din Europa. Cytisus 'Andreanus' se remarca prin inflorescentele sale abundente si bogate, formate din flori in nuante vii de rosu, portocaliu si galben, care atrag privirile si adauga un strop de culoare si veselie in gradini si peisaje. Inaltimea maxima este de 1,5-1,7 metri, iar latimea de 1,2 metri.

Inflorescentele sale au un miros placut si sunt o sursa de hrana pentru albine si alte insecte polenizatoare. Acest arbust are un frunzis mic si lucios, de culoare verde inchis, care ofera un contrast frumos cu culorile vii ale florilor sale. Frunzisul sau persista pe tot parcursul anului, mentinand aspectul sau atragator in toate sezoanele. Cytisus Andreanus infloreste in perioada de primavara si poate continua sa infloreasca in intervale scurte pe parcursul verii, oferind o perioada lunga de inflorire. Este usor de intretinut, necesitand doar taierea periodica pentru a incuraja o crestere sanatoasa si o inflorire abundenta.

Ingrijire si Plantare.

Cytisus Andreanus se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Cytisus Andreanus se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura