Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Planta perena Monarda rosie Bee Happy - 25cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

183 lei Lei
Cod produs
10229
Out Of stock
Descriere
Monarda rosie Bee Happy de 25 cm la ghiveci de 0.7L. Aceasta este o planta perena deosebita, cunoscuta si sub numele de Menta de gradina Bee Happy apreciata pentru atractivitatea sa in gradini si peisaje. Aceasta varietate face parte din familia Lamiaceae si se distinge prin culorile sale vesele si abilitatea de a atrage albinele si alte polenizatoare benefice.

Monarda 'Bee Happy' este renumita pentru inflorescentele sale bogate si atragatoare, care variaza in nuante vibrante rosu aprins. Perioada de inflorire este vara, iar frunzele de culoare verde inchis raman si pe timp de iarna. Monarda Bee Happy poate atinge o inaltime de aproximativ 45-75cm, cu o crestere in diametru aproximativ 30-50 cm. O alta caracteristica importanta este parfumul subtil ce se raspandeste in toata gradina.

Ingrijire si Plantare. Monarda rosie Bee Happy poate planta in orice sol nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare: Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Monarda rosie Bee Happy se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura