Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Mur fara ghimpi Thornless de 15-25cm la ghiveci

4 stars: 4.00 din 1 pareri
  • Multumitor - Georgeta M.


155 lei Lei
Cod produs
245
Out Of stock
Descriere
Mur fara ghimpi Thornless de 15-25cm la ghiveci de 0.7L. Murul thornfree (Rubus fruticosus) este o specie de mur foarte populara in gradinile si plantatiile de fructe datorita fructelor sale delicioase si usoare de cules. Aceasta planta fructifera este rezistenta la ger si nu necesita multa ingrijire pentru a creste sanatos si productiv.

Murul thornless are tulpini semi-ergotate, fara ghimpi, ceea ce il face usor de cules si mai putin dureros pentru maini. Fructele sale mari, negre si dulci sunt bogate in vitamine si minerale si sunt perfecte pentru a fi consumate proaspete sau pentru a fi transformate in dulceata, gem sau sos. In plus, murul thornfree este o planta foarte decorativa, cu frunze mari si lucioase, de un verde inchis. Aceasta poate fi plantata atat ca gard viu, cat si pentru a oferi umbra si protectie altor plante din gradina. Perioada de coacere este din Iunie pana in Noiembrie.

Daca doriti sa cultivati murul thornless, trebuie sa stiti ca acesta prefera solurile fertile si bine drenate si locurile insorite sau partial insorite. Este important sa ii asigurati o udare regulata si sa il taiati in fiecare an pentru a-l mentine in forma si pentru a-i imbunatati productivitatea.

Ingrijire si Plantare.

Murul fara ghimpi se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Murul fara ghimpi se scoate din pamant cu pamantul de la radacina si se infoliaza cu folie stretch. Apoi se pune intr-un sac de rafie. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
4.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura