Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Ghiveci mare Sempervivum arachnoideum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

273 lei Lei
Cod produs
261
Out Of stock
Descriere
Sempervivum arachnoideum de 20 cm la ghiveci de 3L. Aceasta planta perena este cunoscuta si sub numele de "Houseleek" sau "Telina paianjenului,", este o suculenta deosebita si rezistenta, apreciata pentru aspectul sau unic si capacitatea de a supravietui in conditii dificile.

Una dintre caracteristicile definitorii ale Sempervivum arachnoideum este forma sa compacta si rosetata, cu frunze groase si carnoase, care se aseaza strans una langa alta, creand un aspect de "tesatura" sau "paianjen." Aceste frunze sunt de obicei de culoare verde, dar pot avea nuante de rosu, roz sau purpuriu. Un alt aspect interesant al acestei plante este prezenta unor filamente albe subtiri, asemanatoare unei panze de paianjen, care acopera frunzele, oferindu-i un aspect unic si atragator. La maturitate ajunge la 30-50cm inaltime si 30-40cm latime.

Ingrijire si Plantare.

Sempervivum arachnoideum poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Sempervivum arachnoideum se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura