Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Pin negru de 15-20cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

152 lei Lei
Cod produs
214
Out Of stock
Descriere
Pin negru Pinus nigra de 15-20cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este un arbore conifer cu o crestere impunatoare, ajungand la inaltimi de pana la 4-8 metri si avand o coroana conica sau piramidala. Pinul negru se remarca prin scoarta sa inchisa la culoare, care poate fi aspra si fisurata. Frunzele sale sunt aciculare, de culoare verde inchis, dispuse in perechi si avand o lungime de aproximativ 5-10 centimetri.

Acestea raman verzi pe tot parcursul anului, adaugand un aspect vibrant si verde in peisaj. Arborele produce conuri de pin, initial de culoare verde si apoi devenind maro la maturitate. Aceste conuri contin seminte pe care pasarile si alte animale le pot consuma sau dispersa, contribuind astfel la raspandirea speciei.

Ingrijire si Plantare.

Pinus negru poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Pinul negru se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura