Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Coacaz negru Titania de 40-60 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

138 lei Lei
Cod produs
284
Out Of stock
Descriere
Coacaz negru Titania de 40-60 cm cu pamant la radacina. Soiul Titania este cel mai cautat tip de coacaz datorita faptului ca produce o cantitate de 4-7 kg coacaze/an din Iunie pana in Iulie. Coacazele sunt foarte aromate,  suculente, cu un gust foarte bun dulce-acrisor si care rezista mult timp in pom. Plante creste sub forma de arbust, se planteaza la 60-100 cm unul fata de celalalt si la maturitate ajunge pana la 70-100 cm.

Mod si timp pentru plantat. Coacazul negru Titania nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara probleme in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand ? balteste apa?.

Mod de livrare: Echipa Plantland va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 7-10 zile pana la urmatoarea udare. Fiind in ghiveci, Coacazul negru Titania se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura