Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Dracila aurie (Berberis Goldalita) de 40 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

225 lei Lei
Cod produs
71
Out Of stock
Descriere
Dracila aurie (Berberis Goldalita) de 40 cm la ghiveci de 0,5L. Dracila Goldalita este un arbust ornamental decorativ cunoscut pentru frunzele sale galben-verzui stralucitoare. Este o varietate hibrida de berberis, cu tulpini groase, ramuri arcuite si spinoase si frunze ovale, alungite, cu margini zimtate. In timpul primaverii, arbustul produce flori mici, galbene, grupate in raceme, care mai tarziu vor forma fructe ovale, lucioase, de culoare rosie stralucitoare, cu o durata lunga de viata.

Berberis Goldalita este un arbust de talie mica, cu o inaltime de pana la 1,2 metri si o latime de aproximativ 1,5 metri, facandu-l ideal pentru gradini mici, margini de gradina si borduri. Este o alegere populara pentru gradinarii care doresc sa adauge o stralucire stralucitoare in gradina lor, iar frunzele sale sunt un contrast frumos fata de plantele cu frunze verzi inchis.

Aceasta varietate de berberis prefera solurile umede, fertile si bine drenate, dar poate fi crescuta cu succes si in soluri uscate. Este o planta toleranta la umbra partiala, dar pentru a-i mentine culoarea stralucitoare, este recomandata plantarea in locuri cu expunere la soare direct. Este, de asemenea, o planta rezistenta la daunatori si boala, facand-o o alegere usoara pentru gradinarii incepatori.

Ingrijire si Plantare.

Dracila aurie Goldalita se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Dracila aurie Goldalita se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura