Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Iarba bicolora (Carex morrowii Variegata) de 40 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265 lei Lei
Cod produs
63
Out Of stock
Descriere
Iarba bicolora (Carex morrowii Variegata) de 40 cm la ghiveci de 0,5L.

Iarba bicolora cunoscuta si sub numele de iarba japoneza, este o planta perena care face parte din familia Cyperaceae. Originara din Asia de Est, aceasta planta este populara pentru frunzele sale elegante, lungi si inguste, care au o culoare verde stralucitor, margineata cu alb-crem, creand un aspect variegat.

Carex morrowii Variegata este o planta ideala pentru a fi utilizata ca acoperitoare de sol sau ca planta de bordura. Cu inaltimea sa de aproximativ 30 cm, aceasta planta este potrivita pentru gradinile mici si poate fi plantata in grupuri pentru un efect vizual spectaculos.

Aceasta planta prefera solurile umede si bine drenate, dar poate creste si in soluri mai sarace in nutrienti. De asemenea, poate fi cultivata la umbra sau intr-un loc cu expunere partiala la soare.

Carex morrowii Variegata este o planta rezistenta si usor de intretinut, care nu necesita taiere regulata. Cu toate acestea, pentru a mentine aspectul sau variegat, este recomandat sa eliminati periodic frunzele uscate sau deteriorate

Ingrijire si Plantare.

Iarba bicolora Carex Variegata se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o ne voudati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Iarba bicolora Carex Variegata se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura