Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Zmeura remontanta Polka de 40 cm

2 stars: 2.60 din 5 pareri
  • Excelent - Adrian  N.


72 lei Lei
Cod produs
75
Out Of stock
Descriere
Zmeura remontanta Polka de 40 cm cu pamant la radacina.  Zmeura polka este o varietate de zmeur care este apreciata pentru gustul sau dulce si aromat, cat si pentru faptul ca are un timp indelungat de coacere, datorita caruia poate fi culesa pe parcursul a mai multor saptamani intr-un sezon. Aceasta planta produce o recolta abundenta de fructe mari si rosii care sunt perfecte pentru consumul proaspat, dar si pentru a fi folosite in dulceturi, gemuri sau prajituri.

Zmeura polka este o planta usor de crescut, care prefera solurile fertile si bine drenate si poate fi cultivata cu usurinta atat in gradini, cat si in ghivece. Aceasta varietate de zmeur poate fi crescuta cu succes in zonele cu clima moderata pana la rece.

Fiind o planta perena, zmeura polka poate fi recoltata an de an si poate fi lasata sa creasca in mod natural sau taiata pentru a incuraja cresterea mai abundenta a noilor tulpini. Aceasta varietate de zmeur este si o optiune excelenta pentru gradinarii incepatori, deoarece este o planta rezistenta la boli si daunatori.

Ingrijire si Plantare.

Zmeurul Polka se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Zmeurul Polka se scoate din pamant cu pamantul de la radacina si se infoliaza cu folie stretch. Apoi se pune intr-un sac de rafie. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
2.60 out of 5based on 5 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura