Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Cununita roz (japonica Anthony Waterer) de 20-30cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

163 lei Lei
Cod produs
162
Out Of stock
Descriere
Cununita roz (japonica 'Anthony Waterer') de 20-30 cm la ghiveci de 0,7L. Acesta este un arbust decorativ peren, originar din Japonia, cu o inaltime de 60-90 cm si o latime de 60-90 cm. Frunzele sunt verzi, ovale, de 2-4 cm lungime, iar florile sunt roz inchis, grupate in inflorescente sferice de 5-10 cm in diametru. Aceasta varietate de Spiraea este apreciata pentru aspectul sau compact si bogatul sau inflorit.

Ingrijire si Plantare.

Cununita roz Anthony Waterer se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Cununita roz Anthony Waterer se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura