Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Liliac Black Knight de 10-15cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

147 lei Lei
Cod produs
216
Out Of stock
Descriere
Liliac 'Black Knight' de 10-15cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este o varietate de liliac apreciata pentru inflorescentele sale bogate si intense de culoare inchisa. Liliacul 'Black Knight' se remarca prin inflorescentele sale mari si pline, formate din flori tubulare de culoare violet inchis sau aproape negru. Aceasta nuanta intensa si profunda de culoare adauga un plus de dramatism si eleganta in gradina. Acest arbust infloreste in mod obisnuit in timpul primaverii, aducand o explozie de culoare si parfum in peisaj. Florile sale sunt parfumate si emana un miros dulce si imbietor care atrage fluturii si alte insecte polenizatoare. Perioada de inflorire este din Iulie pana in Octombrie.

Liliacul 'Black Knight' creste sub forma de tufa, avand ramuri arcuite si frunze ovale, de un verde intens. Frunzele sunt cazatoare si pot capata nuante frumoase de galben in timpul toamnei. Acesta ajunge la inaltimea de 150-200cm si latimea de 120-140cm.

Ingrijire si Plantare.

Liliacul Black Knight poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Liliacul Black Knight se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura