Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Ienupar tarator verde €¯Schlager de 15cm

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Sant multumita. - Kovacs G.


158 lei Lei
Cod produs
99
Out Of stock
Descriere
Ienupar tarator (Juniperus conferta "Schlager") de 15cm la ghiveci de 0,7L. Ienuparul Schalger este o planta originara din Japonia si este cunoscuta pentru cresterea sa rapida si pentru capacitatea sa de a supravietui in conditii de soluri sarace si expunere la soare.

Juniperus conferta "Schlager" are o textura fina si o culoare argintie-verde. Este o planta populara de acoperire a solului, dar poate fi folosita si ca planta ornamentala de-a lungul gradinilor, marginilor de drum sau a altor spatii deschise. La maturitate ajunge la inaltimea de 0,5 metri, latimea de 2 metri, iar distanta minima de plantare este de 1,5 metri.

Aceasta planta are o toleranta ridicata la seceta si este foarte rezistenta la bolile si daunatorii comuni. Datorita aspectului sau atractiv si a capacitatatii sale de a se adapta la o varietate de conditii de sol si de luminozitate, Juniperus conferta "Schlager" este o alegere populara pentru gradinarii amatori si profesionisti. Este, de asemenea, o planta populara in gradinile de peisaj din zonele cu climat temperat.

Ingrijire si Plantare.

Ienuparul tarator Schlager se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.Ienuparul tarator Schlanger se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura