Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Hortensie galbuie Little Lime de 25cm la ghiveci

5 stars: 5.00 din 2 pareri
  • E foarte frumoasa îmi place cum au venit impa - Alina F.


184 lei Lei
Cod produs
187
Out Of stock
Descriere
Hortensie galbuie Little Lime de 25cm la ghiveci de 0,5L. Hortensia Little Lime este un arbust ornamental popular datorita florilor sale asemanatoare cu conurile, care apar in vara si se inclina spre pamant datorita greutatii.

Florile sunt initial albe, dar se transforma intr-o nuanta usor galbuie spre sfarsitul sezonului de inflorire. Frunzele sunt verzi si se transforma intr-un galben intens in toamna. Este o varietate mai mica de hortensie, ajungand la inaltimea de 1,2-1,5 m si latimea de 1-1,2 m.

Ingrijire si Plantare. Hortensia Little Lime poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Hortensia  Little Lime se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura