Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Hortensie rosie Wim's Red de 35cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

218 lei Lei
Cod produs
190
Out Of stock
Descriere
Hortensie rosie Wim's Red de 25 cm la ghiveci de 0,5L. Aceasta este o varietate de hortensie cu flori bogate, de culoare rosiatica inchisa, care se dezvolta pe tulpini puternice si rigide. Frunzele sunt de culoare verde inchis si stralucitoare, cu margini usor dentate. Inaltimea acestei plante poate ajunge pana la 1,5 metri, iar diametrul coroanei poate fi de 1-1,5 metri. Perioada de inflorire este din Mai pana in August.

Ingrijire si Plantare.

Hortensia rosie Wim's Red poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.

Hortensia rosie Wim's Red se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura