Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Hortensie alba Annabelle de 40cm la ghiveci

1 stars: 1.00 din 1 pareri

186 lei Lei
Cod produs
205
Out Of stock
Descriere
Hortensie alba Hydrangea arborescens Annabelle de 40cm la ghiveci de 0.7L. Aceasta este o varietate populara de hortensie apreciata pentru frumoasele sale flori albe si aspectul sau luxuriant. Aceasta specie face parte din familia Hydrangeaceae si este originara din estul Americii de Nord. Hydrangea 'Annabelle' este un arbust de talie medie, care poate ajunge la o inaltime de aproximativ 1-1,5 metri si o latime de 1 metru. Prezinta frunze mari, ovale si de culoare verde intens, care creeaza un fundal frumos pentru florile sale spectaculoase. Florile sunt deosebit de mari, avand diametrul de pana la 30 cm, si sunt alcatuite din numeroase flori mici albe, dispuse in inflorescente globuloase.

O caracteristica notabila a Hortensiei 'Annabelle' este ca florile sale incep de obicei intr-o nuanta verde deschis, apoi treptat devin alb-crem si in cele din urma se transforma intr-un alb pur. Aceasta schimbare de culoare adauga interes si varietate in gradina.

Ingrijire si Plantare. Hortensia Annabelle poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Hortensia Annabelle se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura