Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Zmeur Cayuga de 40-50cm

4 stars: 4.00 din 2 pareri
  • Impresii - Diana V.


59 lei Lei
Cod produs
76
Out Of stock
Descriere
*in poza 2 este puietul asa cum il trimitem Puiet Zmeur Cayuga de 40-50cm. Zmeur-ul Cayuga este un soi viguros, cu  tufa formata din numeroase tulpini cu port erect si cu varful arcuit. Soiul de zmeur Cayuga are capacitate mijlocie-mare de drajonare. Drajonii zmeurului Cayuga rezista la bolile de scoarta, la virusul mozaicului, la temperaturi scazute, la temperaturi ridicate, la mucegai.

Fructele de la zmeura Cayuga sunt mijlocii-mari ca marime, sferice, de culoare rosie-carmin, fara luciu.  Gustul este deosebit, fructele sunt placut acidulate si aromate, cu rezistenta buna la manipulare si transport, pretabile pentru consum in stare proaspata, prelucrare si congelare. Zmeura din acest soi este renumita pentru aportul mare de vitamine si minerale, fiind recomandate in diete. De asemenea, sunt apreciate de maestri culinari, avand o aroma unica.

Maturarea fructelor din soiul zmeur Cayuga  este timpurie (de la jumatatea lunii Iunie pana la sfarsitul  lunii Iulie). Ingrijita corespunzator, zmeura Cayuga ne surprinde cu o noua productie pe varfurile  tulpinilor noi de un an, care se matureaza la jumatatea lunii Septembrie.

Mod si timp pentru plantat.

Zmeurul Cayuga nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara probleme in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.  

In primele 2 saptamani este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe saptamana.

Mod de livrare:

Echipa Plantland.ro va livreaza plante fresh cu pamant la radacina apoi puse intr-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, Zmeurul Cayuga se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si 25-30 zile cu conditia sa le fie pusa apa in balotul de pamant macar o data la 7 zile.

.
4.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura