Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Cimicifuga simplex Black Negligee ghiveci mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

325 lei Lei
Cod produs
256
Out Of stock
Descriere
Cimicifuga simplex Black Negligee de 30cm la ghiveci C3. Aceasta este o planta perena impresionanta care adauga dramatism si eleganta in gradini si peisaje fiind apreciata pentru frunzisul sau de un negru intens si pentru inflorescentele sale cu forma aparte de spic.  In perioada de inflorire, Cimicifuga Black Negligee dezvolta tije inalte pe care se deschid flori delicate, de obicei de culoare alb-crem sau roz pal. Aceste flori au un parfum subtil si atrag polenizatorii precum albinele si fluturii. Cimicifuga simplex Black Negligee are o crestere moderata, ajungand la o inaltime de aproximativ 120-170cm si latime de 70-90cm. Distanta minima de plantare este de 60cm.

Ingrijire si Plantare.

Cimicifuga simplex Black Negligee poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Cimicifuga simplex Black Negligee se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura