Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tuia Smaragd 50-70cm la ghiveci mare

3 stars: 3.00 din 1 pareri

285 lei Lei
Cod produs
69
Out Of stock
Descriere
*in pozele 1,2 si 3 este ghiveciul de Tuia Smaragd asa cum il trimitem *in poza 4 este Tuia Smaragd anul 3 Tuia Smaragd ( Tuia occidentalis Smaragd) de 50-70 cm la ghiveci C3. Acesta este un conifer vesnic verde, cu forma piramidala ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorita cresterii sale compacte si rapide de 40-50 cm in  inaltime si 10- 15 cm in latime pe an. Tuia Smaragd ajunge pana la 4-6 metri inaltme si este o planta care se adapteaza oricarui sol.

Mod si timp pentru plantat.

Tuia Smaragd nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara probleme in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  

Se fac gropi la 10-15 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand balteste apa.

Mod de livrare: Echipa Plantland.ro va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 7-10 zile pana la urmatoarea udare. Fiind in ghiveci, Tuia Smaragd se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura