Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Garoafa Dianthus Angel of Purity ghiveci mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Cod produs
257
Out Of stock
Descriere
Garoafa Dianthus plumarius Angel of Purity de 30 cm la ghiveci de 3L. Aceasta este o varietate remarcabila de garoafa perena care adauga o nota de puritate si eleganta in gradini si peisaje fiind apreciata pentru frumusetea sa simpla si parfumul sau imbietor.

Garoafa Angel of Purity se remarca prin flori albe pure, cu petale zimtate si margini frumos taiate. Aceste flori atragatoare aduc o senzatie de puritate si prospetime in gradina, iar parfumul lor dulce este un adevarat deliciu pentru simturile noastre. Inflorescentele delicate se dezvolta pe tije solide si au o durata de inflorire indelungata, astfel incat veti putea bucura de ele pe tot parcursul sezonului. Perioada de inflorire este din Iunie pana in Septembrie. Aceasta varietate de garoafa perena are o crestere compacta si ajunge la o inaltime de aproximativ 30-50 de centimetri, cu o latime similara.

Ingrijire si Plantare.

Garoafa Angel of Purity poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri.

Garoafa Angel of Purity se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura