Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Iedera taratoare (Hedera helix) de 15-20 cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
41
Out Of stock
Descriere
Iedera taratoare (Hedera helix) de 15-20 cm la ghiveci de 0.7L. Iedera taratoare este cunoscuta si sub numele de iedera comuna, este o planta cataratoare vesnic verde, originara din Europa si Asia. Aceasta planta este cunoscuta pentru frunzele sale lucioase, de forma inima si pentru abilitatea sa de a se catara pe orice suport, cum ar fi peretii, gardurile, arborii si stalpii. Inaltimea la care poate ajunge este de 6-9 metri, iar latimea este de 2-3 metri.

Hedera helix poate fi cultivata atat in zone cu expunere la soare, cat si la umbra partiala, iar solurile preferate sunt cele bine drenate si fertile. Aceasta planta este usor de intretinut si rezistenta la temperaturi scazute si la seceta, iar odata inradacinata, poate supravietui perioadelor de seceta si lipsei de apa.

Hedera helix este o alegere populara pentru a fi utilizata ca planta de gard viu, pentru acoperirea zidurilor sau a gardurilor si pentru a crea un aspect natural si salbatic in gradini si parcuri. De asemenea, poate fi utilizata pentru a acoperi o pergola, o terasa sau o fereastra.

In plus, frunzele acestei plante sunt adesea utilizate in aranjamente florale si buchete, datorita aspectului lor atractiv si versatilitatii in designul floral.

Ingrijire si Plantare. Iedera se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Iedera se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura