Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Afin Meader de 20-40cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

204 lei Lei
Cod produs
203
Out Of stock
Descriere
Afin Meader Vaccinium 'Meader de 20-40cm la ghiveci de 0.7L. Acesta este o varietate de afin apreciat pentru fructele sale gustoase si sanatoase. Este o specie hibrida provenita din incrucisarea dintre Vaccinium corymbosum si Vaccinium angustifolium. Afinul 'Meader' este un arbust mic si tufanos, cu o inaltime de aproximativ 140-200 cm, o lalime de 90-120 cm. Distanta minima de plantare pe acelasi rand este de 80cm. Are frunzele ovale, de culoare verde inchis, care ofera un fundal frumos pentru florile sale delicate. Florile apar in primavara si sunt de obicei de culoare alba sau roz pal. Niciun soi de afin ce il comercializam nu are nevoie de polenizatori.

Fructele afinului 'Meader' sunt mici, rotunde si de culoare neagra sau albastra. Ele au un gust dulce-acrisor si sunt bogate in antioxidanti, vitamine si fibre. Aceste fructe sunt apreciate pentru consumul proaspat, dar pot fi utilizate si in preparate culinare, cum ar fi gemuri, prajituri sau sucuri.

Ingrijire si Plantare.

Afinul Meader se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Afinul Meader se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura