Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Agris (Ribes 'Invicta') de 20-30 cm la ghiveci

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Foarte multumita - Carmen D.


203 lei Lei
Cod produs
136
Out Of stock
Descriere
Agris (Ribes uva-crispa 'Invicta') de 20-30 cm la ghiveci de 0,5L. Acesta este o varietate de agrise verzi, originara din Anglia, cunoscuta pentru productia bogata si rezistenta ridicata la boli si daunatori. Este un arbust viguros, cu o crestere rapida si o inaltime de pana la 1m si o latime de 60-80 cm. Fructele sunt ovale, verzi si acide, potrivite atat pentru consumul proaspat, cat si pentru conservare sau prepararea de dulceturi si gemuri. In plus, coacazele verzi sunt bogate in vitaminele C si K, precum si in fibre alimentare.

Ingrijire si Plantare.

Agrisul se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Agrisul se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura