Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Salba aurie (Euonymus Sunshine) de 20-25cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Cod produs
40
Out Of stock
Descriere
Salba aurie (Euonymus Sunshine) de 20-25cm la ghiveci de 0.7L. Salba aurie este o planta ornamentala originara din Asia si apartie familiei Celastraceae. Aceasta planta are un port compact si poate ajunge pana la o inaltime de aproximativ 0,6-0,9 metri si o latime de 0,8 metri.

Euonymus Sunshine este cunoscuta pentru frunzele sale atragatoare, care sunt de culoare galben stralucitor si verzi. Aceste frunze persistente ofera o priveliste atractiva pe tot parcursul anului, in special in sezonul rece, cand alte plante isi pierd frunzele.

Euonymus Sunshine este perfecta pentru gradinile si peisajele cu clima temperata sau umeda. Aceasta planta poate fi utilizata ca planta de gard viu, planta solitara sau planta decorativa in gradina. De asemenea, este o alegere excelenta pentru a fi folosita in compozitii de flori, impreuna cu alte plante perene sau pentru a adauga culoare si stralucire gradinilor de vara.

Ingrijire si Plantare.

Salba aurie se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Salba aurie  se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura