Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tuia columnara (occidentalis Columna) de 70-80cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Cod produs
156
Out Of stock
Descriere
Tuia columnara (Thuja occidentalis 'Columna') de 70-80cm la ghiveci de 3L. Aceasta este o specie de tuia cu frunzis decorativ, originara din America de Nord ce are o forma coloana si o crestere lenta, ajungand pana la aproximativ 3-6 metri inaltime si 1-2 metri in latime. Frunzele sale sunt de culoare verde inchis si au o textura fina, fiind dispuse in mod dens pe ramuri. Tuia columnara isi pastreaza culoarea si pe timp de iarna. Thuja occidentalis 'Columna' este o planta decorativa populara, utilizata pentru a crea borduri de gradina, ecrane verzi sau pentru a oferi un punct de atractie vizuala.

Ingrijire si Plantare.

Tuia columnara se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Tuia columnara se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura