Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Clematis Konigskind de 15cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

212 lei Lei
Cod produs
217
Out Of stock
Descriere
Clematis 'Konigskind' de 15cm la ghiveci de 0.7L. Aceasta este o varietate frumoasa de plante cunoscute sub denumirea populara de "Clematita" sau "Clopotel".Clematis 'Konigskind' se remarca prin flori mari si spectaculoase, de culoare mov inchis, care adauga un strop de eleganta si culoare in gradina. Aceste flori sunt formate din petale delicate si pot avea un aspect dublu, adaugand o nota de lux si frumusete. Aceasta varietate de clematis infloreste in mod obisnuit in timpul sezonului de vara, oferind o perioada lunga de inflorire. Inflorescentele sale sunt bogate si abundente, formand o cascada de flori de-a lungul tulpinilor.

Ingrijire si Plantare.

Clematis Konigskind se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Clematis Konigskind  se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura