Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Clematis Ville de Lyon de 15cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

183 lei Lei
Cod produs
221
Out Of stock
Descriere
Clematis 'Ville de Lyon' de 15cm la ghiveci de 0.7L. Aceasta este o varietate remarcabila de plante cataratoare cunoscute sub denumirea populara de "Clematis" sau "Clopotel". Clematis 'Ville de Lyon' este apreciata in special pentru florile sale mari si atragatoare, care adauga o nota de eleganta si culoare in gradina. Inflorescentele sale au petale in nuante vibrante de rosu intens, creand un impact vizual deosebit. Aceasta varietate de clematis infloreste in mod obisnuit in timpul sezonului de vara, oferind o perioada lunga de inflorire. Florile sale abundente si atragatoare creeaza un spectacol vizual impresionant in peisaj. Clematis 'Ville de Lyon' este o planta cataratoare si poate fi cultivata pe suporturi, garduri, pergole sau alti suporti pentru a crea un efect decorativ deosebit. Prefera expunerea la soare sau semiumbra si un sol bine drenat pentru a se dezvolta in mod optim.

Aceasta varietate de clematis necesita ingrijire adecvata, inclusiv taiere regulata si suport adecvat pentru a promova o crestere sanatoasa si o inflorire abundenta.

Ingrijire si Plantare.

Clematis Ville de Lyon se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udat pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Clematis Ville de Lyon se trimite catre dvs in ghiveci pus in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajunge la dvs. puteti sa il pastrati asa cum il primiti si 10-14 zile cu conditia sa il udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura