Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Iedera cataratoare €¯Thorndale de 20 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
98
Out Of stock
Descriere
Iedera cataratoare (Hedera helix Thorndale) de 20 cm la ghiveci de 0,7L. Iedera Thorndale, cunoscuta sub numele comun de iedera englezeasca 'Thorndale', este o planta agatatoare cu frunze vesnic verzi, originara din Europa si Asia. Aceasta iedera are o crestere rapida si poate ajunge la o inaltime de pana la 6-10 metri si o latime de pana la 1,5-3 metri. Distanta minima de plantare este de 2 metri pe acelasi rand.

Frunzele sale ovale, lucioase si intunecate, au margini regulate si sunt dispuse alternativ pe tulpini subtiri, formand un covor dens. In timpul iernii, frunzele capata o nuanta mai inchisa de verde. Hedera helix 'Thorndale' este o varietate rezistenta la ger si poate fi cultivata intr-o varietate de soluri si conditii de lumina. Este ideala pentru acoperirea gardurilor, a peretilor, a fatadelor si pentru crearea unui efect de acoperire a solului. De asemenea, poate fi cultivata in ghivece si in interiorul caselor sau birourilor

Ingrijire si Plantare.

Iedera cataratoare se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Iedera cataratoare se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura