Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Tuia conica Smaragd de 30-35cm la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

142 lei Lei
Cod produs
62
Out Of stock
Descriere
Tuia conica Smaragd (Thuja occidentalis 'Smaragd') de 20-25cm la ghiveci de 0,7.  Tuia Smaragd este o varietate de tuia cu un aspect deosebit, avand o culoare verde stralucitoare, intensa si uniforma, care ii confera o frumusete aparte. In plus, tuia smaragd are o forma conica si compacta, cu ramuri dens inghesuite, ceea ce o face o alegere populara pentru gardurile vii, parcuri si gradini.

O alta caracteristica a tuia smaragd este rezistenta sa la boli si la daunatori, fiind o planta usor de intretinut si care nu necesita prea multa atentie. De asemenea, tuia smaragd este o planta adaptabila si poate creste atat in soluri umede, cat si in cele uscate, dar trebuie evitat solul prea compactat. Tuia Smaragd creste in jur de 40 cm pe an ajungand pana la inaltimea de 4-6 metri in 6 ani. Circumferinta coroanei poate ajunge si la 1,5m avand o crestere armonioasa si columnara. ( Este diferita de tuia columnaris. Aceasta creste mai intalta, dar are circumferinta mai mica) Pentru a forma gard viu se planteaza la 60-80 cm unul fata de celalalt.

Ingrijire si Plantare.

Tuia conica Smaragd se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o ne voudati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Tuia conica Smaragd se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura