Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 luni.
3.69
3 stars: Normal
216 pareri

Iasomie alba (Philadelphus Belle Etoile) de 25 cm

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Profesionalism ... - Ioan  P.


164 lei Lei
Cod produs
53
Out Of stock
Descriere
Iasomie alba (Philadelphus Belle Etoile) de 25 cm la ghiveci de 0,7L. Iasomia alba, cunoscuta si sub numele de "Mirtul mirositor", este o planta decorativa cu flori parfumate si elegante. Aceasta face parte din familia Hydrangeaceae si este originara din Europa, Asia si America de Nord.

Philadelphus Belle Etoile creste sub forma unui arbust de talie medie, cu o inaltime de aproximativ 1,5-2 metri si o latime de 1-1,5 metri. Distanta minima de plantare este de 100cm. Are frunze verzi inchis, ovale, ce contribuie la crearea unui aspect compact al arbustului. Florile albe cu un diametru de aproximativ 3 cm, ce apar in luna mai-iunie, sunt dispuse in inflorescente bogate si parfumate.

Aceasta varietate de Philadelphus este foarte populara in gradinile englezesti, dar si in cele din Europa. Este foarte apreciata pentru parfumul puternic si persistent al florilor, care aduce o nota de prospetime si romantism in gradina.

Ingrijire si Plantare.

Iasomia alba Belle Etoile se poate planta in orice sol: nisipos, stancos, secetos, in afara de locurile unde balteste apa. De asemenea, se poate planta in orice anotimp, mai putin atunci cand pamantul este inghetat. Pentru o crestere frumoasa este bine sa fie udata pe timp de vara o data la 2 saptamani. Cand plantati trebuie sa faceti o groapa de 15-20 cm adancime si 10-15 latime, iar dupa ce ati pus planta sa o udati.

Mod de livrare

Plantland.ro va livreaza plante atent alese de catre specialistii nostri. Iasomia alba Belle Etoile se trimite catre dvs in ghiveci pusa in cutie de carton. Cu o seara inainte se uda, astfel poate rezista si 5-7 zile pe transport. Cand ajung la dvs. puteti sa o pastrati asa cum o primiti si 10-14 zile cu conditia sa o udati o data pe saptamana.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura